Budakeszi Arborétum programajánlata

2017. április 17.

Kiváló családi programot kínálunk. A gyermekek számára 30 hektár biztonságos, mégis vadregényes terület áll rendelkezésre a természet megismerésére, bújócskára és húsvéti tojás keresésre. Minden gyermek számára rejt egy ?nyúlfészket? az erdő!

 

Föld világnapja

2017. április 22.

Legdrágább kincsünk a FÖLD! Ennek egyik gyöngyszeme a Budakeszi Arborétum, amelyen keresztül szeretnénk megmutatni, hogy az ember igen is tud a természetben szépet és jót cselekedni, hiszen itt egy teljesen mesterségesen létrehozott arborétumot ismerhetnek meg a látogatóink.

Az arborétum különleges gomba világát gombaszakértőnk mutatja be egy érdekes szakvezetett túra keretében. Természetgyógyászunk mesél az arborétumban eltöltött idő pozitív hatásairól.

2017. május 1.

Ideje lazítani! Az arborétum május elején az egyik legvitálisabb időszakában van. Kiváló pihenési lehetőséget, pokrócos piknikezési lehetőséget kínálunk. Kulturális programokkal, koncerttel, gyermekjátékokkal várjuk a látogatóinkat. A focipályán buli focival és sör-virsli versennyel kapcsolódhatnak ki a vállalkozó kedvűek.

2017. május 20.

A tapintható élmény érdekében madárgyűrűzéssel egybekötött bemutatót tartunk. Szakvezetett túrákat indítunk délelőtt és délután, amelynek témája az arborétum és a Budai - hegység állatvilágának bemutatása. Különleges programajánlatunk az amatőr természetfotózás lépéseinek ismertetése.

2017. május 27 - 28.

Kiváló családi programot kínálunk. A gyermekek számára 30 hektár biztonságos, mégis vadregényes terület áll rendelkezésre a természet megismerésére. Ezen a napon avatjuk fel a Zűroldók labirintusát, de lesznek hagyományőrző játékok és ismét lehetőség nyílik a közkedvelt kincskeresésre.

Belépőjegyek

KATEGÓRIA

EGYSZERI
BELÉPŐJEGY
ÉVES
BÉRLET

TELJES ÁRÚ

Ft/fő

900

7000

KEDVEZMÉNYES

Ft/fő

500

5000

CSALÁDI

Ft/család

2100

15000

SZAKVEZETÉS

csoport

8000

 

Forrás: http://budakesziarboretum.hu/